Marabou-kladdkaka med färska hallon
Måste testas! :-)

Ingredienser:
4 ägg
5 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
8 msk kakao
3 dl vetemjöl
200 gram smält smör
Garnering: 200 gram Marabou-chokladkaka med Daim
Gör så här:
Ställ ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt svalna. Smörj och bröa formen.
Rör ihop ägg, socker, vaniljsocker, kakao, mjöl och till sist smöret. Häll i en form med avtagbar kant.
Grädda i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter.
Under tiden som kakan står i ugnen så smälter du chokladen över ett vattenbad. Som du sedan brer ut över kladdkakan, så fort den svalnat något.
Kladdkakan bör stå kallt minst en timme innan servering - så blir daim-chokladen extra krispig och god!
Färdigbakad
Garneringen är på...
Smarrig kaka:-) Hoppas ni haft det bra i danmark. Vi ses ikväll i Sandby!:-) Puss och kram
Åhh ser grymt gott ut :D
Den var JÄTTE GOD!!! Förstår inte hur du kan alltså.....Puss
Nu har vi sett denna kladd kakan va!
Oj var jag som skrev! ;)