Marabou-kladdkaka med färska hallon

Detta måste vara världens godaste kladdkaka! Sååå god.
Måste testas! :-)



Ingredienser:

4 ägg
5 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
8 msk kakao
3 dl vetemjöl
200 gram smält smör

Garnering: 200 gram Marabou-chokladkaka med Daim

Gör så här:
Ställ ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt svalna. Smörj och bröa formen.
Rör ihop ägg, socker, vaniljsocker, kakao, mjöl och till sist smöret. Häll i en form med avtagbar kant. 
Grädda i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter.

Under tiden som kakan står i ugnen så smälter du chokladen över ett vattenbad. Som du sedan brer ut över kladdkakan, så fort den svalnat något.

Kladdkakan bör stå kallt minst en timme innan servering - så blir daim-chokladen extra krispig och god!

 
Färdigbakad

 
Garneringen är på...




Kommentarer
Postat av: Nathalie

Smarrig kaka:-) Hoppas ni haft det bra i danmark. Vi ses ikväll i Sandby!:-) Puss och kram

2010-06-08 @ 09:19:38
Postat av: Martina

Åhh ser grymt gott ut :D

2010-06-08 @ 13:53:37
URL: http://miniimartina.blogg.se/
Postat av: Moder

Den var JÄTTE GOD!!! Förstår inte hur du kan alltså.....Puss

2010-06-09 @ 14:37:07
Postat av: Nickan

Nu har vi sett denna kladd kakan va!

2010-06-19 @ 21:32:39
URL: http://nickansdagbok.blogg.se/
Postat av: Lena

Oj var jag som skrev! ;)

2010-06-19 @ 21:33:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0