Kasslergratäng med ananas och tomat

Sjuuukt god kasslergratäng med färsk ananas och cocktailtomater!

Ingredienser:

1 bit kassler
1 färsk ananas
cocktailtomater
2,5 dl grädde
2,5 dl matlagningsgrädde
2 msk chilisås
1 tsk sambal olek

Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader. Skär kasslern i ganska så tunna skivor. Lägg över en i ugnsäker form. Skär ananas i lagom stora bitar och delar tomaterna på mitten. Lägg detta över kasslern.



Blanda grädde, matlagningsgrädde, chilisås och sambal olek i en skål, häll sedan såsen över köttet.

200 grader, i cirka 20-25 minuter.
Servera med ris och sallad (machesallad, babyspenat, gurka, tomater, rödlök och fetaost).

Mmmmmmmmmmmmm, säger jag bara! :-)



Kommentarer
Postat av: Gittan

Vad gott! Vilken tur jag har kassler hemma! Den kan ju du göra imorgon hos oss!! Finemang! Puss

2010-10-01 @ 16:14:30
Postat av: Madde

Nej, jag orkar inte ejda det imorgon igen.

2010-10-01 @ 16:51:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0