Kasslergratäng med ananas och tomat
Sjuuukt god kasslergratäng med färsk ananas och cocktailtomater!
Ingredienser:
1 bit kassler
1 färsk ananas
cocktailtomater
2,5 dl grädde
2,5 dl matlagningsgrädde
2 msk chilisås
1 tsk sambal olek
Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader. Skär kasslern i ganska så tunna skivor. Lägg över en i ugnsäker form. Skär ananas i lagom stora bitar och delar tomaterna på mitten. Lägg detta över kasslern.
Blanda grädde, matlagningsgrädde, chilisås och sambal olek i en skål, häll sedan såsen över köttet.
200 grader, i cirka 20-25 minuter.
Servera med ris och sallad (machesallad, babyspenat, gurka, tomater, rödlök och fetaost).
Mmmmmmmmmmmmm, säger jag bara! :-)
Vad gott! Vilken tur jag har kassler hemma! Den kan ju du göra imorgon hos oss!! Finemang! Puss
Nej, jag orkar inte ejda det imorgon igen.