Kycklingfilé i chunky salsa

Väldigt enkel och lättlagad kycklingrätt. Gott, gott! :-)



Ingredienser:
2-3 kycklingfiléer
5-6 champinjoner
1 burk chunky salsa (jag valde MEDIUM, men för den som inte gillar stark mat så ta MILD)
1 msk strösocker
persilja
salt och peppar

tortillas
gratängost

Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader. Skär kycklingköttet i strimlor. Dela svampen. Stek kycklingköttet tills det fått fin färg. Låt svampen stek med i några minuter. Tillsätt salsa och socker, låt småkoka i 10 min. Späd ev. med lite vatten. Smaka av med salt och peppar. Finhacka under tiden persiljan. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Skär tortillian i fyra delar. Lägg riven ost på tortillian, sätt in i ugnen tills osten har smält.

Strö över persilja på kycklingen när den ska serveras.
Gör gärna en sallad till.

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Ni gillar kyckling i det huset förstår jag....Tycker du ska göra falukorv och mos ti din dansk så han får litta svensk husmanskost! Eller ge han bruna bönor med stekt fläsk!! Hahahaha

Ha en trevlig helg! Puss

2010-09-24 @ 22:10:34
Postat av: Madde

Ja men iförrgår hade jag ju bakad potatis med skinkröra. Har du inte sett den? Den duuu, den var riktigt fin! :-) Gör den.

2010-09-25 @ 10:55:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0